Station bowling Debrecen

Halihó! 🙂

Tegnap, azért hogy kipihenjük a hét fáradalmait, elmentünk egyet bowlingozni barátnőmmel és a barátokkal. Gondoltam írok pár sor jellemzést a helyről, hátha valaki nem járt még ott vagy nem tudja hogy oda menjen-e.
A Station Debrecen a nevéből adódóan, a debreceni Nagyállomásnál található meg, könnyen megközelíthető, a közelbe áll meg az 1-es és 2-es villamos, pár méterre több helyi és távolsági busz is megáll. A helynek többek között van bisztró, bowling és biliár és darts része is. Szerintem mindegyikről fogok egy-egy véleményt írni. Szóval választék van bőven, megközelíthetőségből is jeles.

Mindenféleképpen érdemes foglalni, mert nem biztos hogy van szabad pálya. Internetes és telefonos foglalást biztosítanak, ami közül csakis a telefonos egyeztetést ajánlom mivel interneten egy óra múlva válaszoltak, akkor is azt hogy hívjam fel őket. A telefonos egyeztetés viszont sima ügy, kedvesek voltak és segítőkészek. Rugalmasak is, mivel ha a foglalt idő előtt érkeztek akkor -ha van szabad pálya- mehettek is játszani, de késni nem érdemes mert ha forgalmas időszakot fogtok ki, akkor kiadják a helyeteket, de ez nem igazán szokott előfordulni, körülbelül mindenki időpontot foglal.

Dicséretes a hely kinézete, szép, tiszta modern küllemű. Az eredményjelző monitorok cseppet megviseltek, de ez nem zavaró. Hiába mentünk -17 °C-os hidegbe, a hely normálisan ki volt fűtve. A mosdók is szépek, igényesek. És csoda, de rengeteg cipő van. Még 45 feletti is! Igaz némelyik viseltes, de legalább van és nem büdösek.

Az előbb írtam hogy bizonyos napokon zsúfoltabb  hely, ezek a napok -nem túl meglepő módon- a hétvégék, azok közül is főleg a Vasárnap, méghozzá azért mert Szombaton 16:00 után 3.000 Ft/óra, Vasárnap pedig egész nap 1.500 Ft/óra. Azért is tömött a hely hétvégén, mivel születésnapi zsúrokat is szerveznek. Így sok a gyerek és eléggé nagy a zsinat, és eléggé zavaró a sok gyerek rohangálása. Persze erről nem a hely tehet, nem is lehet ráróni. Ami viszont roppant kellemetlen hogy 2 pályához 1 nagyobb asztal és 2 kisebb üllőgarnitúra tartozik, így egy 4 fős társaságnak bizony szűkös egy pálya. Fogas is csak egy van, így télen eléggé kényelmetlen, alig lehet elférni egymás mellett  és az asztal elé se tud ülni mindenki. Maga a pálya és bowling golyók minősége kiváló (bár nem vagyok valami nagy szakértő). Egyszer beakadt egy bábu és miután szóltunk 2 percen belül hátrament valaki és megcsinálta nekünk. Szóval figyelmesek.

Árban a bowling nem volt vészes, télen átlagosan 1.200 Ft-ba kerül, nyáron pedig 1.000 Ft, de ez napfüggő. Összességében bowlingozásra az egyik -ha nem a- legjobb hely, csak érdemes telefonon foglalni és olyan időszakot választani amikor nincsenek sokan, például hétköznap 16:00 előtt. 🙂

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..