Crunchy és Crunchy hot sajburger a McDonald’s-ban

Sziasztok!

Idén, csak januárban kapható a mekiben a különeges Crunchy és Crunchy hot sajtburger, amiről előre nem nagyon árulnka el semmit hogy miért is különleges. Kiváncsi lettem, megkóstoltam. Nézzétek meg a tapasztalatomat róla, hogy mégis mennyire különleges ez a burger. 🙂

Nem nagyon nyerte el külsőleg a tetszésemet, lényegében semmi extrát nem véltem felfedezni kezdetben, mindkettő egy sima sajtburgernek tűnt tortillával. Kicsit nehezen tudtam gondolatban összeegyeztetni a tortillát és a sajtburgert.

A Crunchy méretre is akkora mint egy sima sajtburi, összetevőkben meg csak annyi különbség van hogy van benne torilla, és nincs benne mustár, helyette taco szósz van. Féltem hogy a hamburgerbe helyezett tortillák szana-szét fognak törni és ki fognak hullani, de eléggé jól tartotta magát, eléggé látványosan, már-már gusztusosan nézett ki.
Hát nem túl nagy lelkesedéssel és kevés elvárással láttam hozzá a burgerekhez, és még így sem nyűgözött le. Ízre mindent elfedett a salsás taco szósz és a tortilla sós íze magát a burgerét alig érezni benne, az meg hogy beleharapok egy hamburgerbe és ropog a fogam alatt a chips, inkább volt fura, mint élvezetes. Folyton olyan érzésem volt hogy valami nem illik oda.


A Crunchy Hot a testvérétől annyiban különbözik hogy a hús és az alsó buci alatt meglapul néhány jalapeno paprikakarika. Ez még rosszabb volt mint az előző. Itt még -a paprika miatt- annyi ízt sem lehetett érezni. Én nem nagyon szoktam csípőset enni pont azért mert zavar ha nem érzem az étel ízét. Nekem ez közepesen erős volt ami egy átlag embernek enyhén csípősnek felelhet meg. Szóval még sem szalsás sós tortillát sem a sajtburgert nem éreztem, csakis a jalapeno paprika csípős ízét.

Összeségeében nem nyerte el a tetszésemet, nem találták el az ízt. Véleményem szerint két szék közé estek. Aki hamburgert akar enni az azt eszik, aki meg tortilla chipset az pedig azt fog. Árba drágább volt mint egy sima sajtburger, ha jol emlékszem 410 Ft volt a debreceni, piac utcai mekiben. Bár nem tudom miért is…

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..