Pokémon Go Eevee evulúció: Hogy fejlesszünk Eevee-ből Umbreont, Espeont, Vaporeont, Jolteont vagy Flareont új nevekkel

Azt a trükköt, hogy hogyan fejlesszük tudatosan az Eveenket, és ne bízzuk azt a véletlenre már a legtöbben ismerik. De  azt már kevésbé hogy ez a trükk Gen 2-ben megváltozott ugyanis Eveenek még további 2 formája jött be.

A klasszikus Pokémon játék nem nagyon jutott el hozzánk Európába. Így sokaknak az a dolog hogy ott régen az Eevee evolúció nem a véletlenen múlott hanem, annak a boldogsági szintjén, speciális tárgyakon vagy akár magán a napszakon, hogy mikor fejlesztettük azt.

 

A Pokémon Go-ban ez ezerszer könnyebb. Csupán annyi a dolgunk hogy Candy-t kell gyűjteni a pokémonnak.  Legkönnyebben úgy gyűjtheted azt, ha keresel egy Eevee nestet (fészket), berakod Eeveet buddynak és sétálsz, vagy kikeltesz egy 5 km-es tojást amiből kis szerencsével egy Eeveet kell ki, és mellé sok candy-t is kapsz.

 Pokémon Go Eevee evulúció: Hogy fejlesszünk Eevee-ből Umbreont, Espeont, Vaporeont, Jolteont vagy Flareont

Ha kigyűjtöttél 25 darab candy-t, már fejleszthetjük is a kis Eeveenket. Ha hezitálás nélkül az evolve gombra kattintasz, akkor fentebb említett  5 pokémonok közül annak valamilyen véletlenszerű formáját kapod meg. A játékosok viszont észrevettek egy easter egget, miszerint célzottan is fejlesztheted Eeveet ha fejlesztés előtt átnevezed azt a következőképpen:

  • Nevezd át Sakura-ra hogy a Pszicho-típusú Espeon-ra változzon
  • Nevezd át Tamao-ra hogy a Sötét-típusú Umbreon-ra változzon
  • Nevezd át Rainer-re hogy a Vízi-típusú Vaporeon-ná változzon
  • Nevezd át Sparky-ra hogy az Elektromos-típusú Jolteon-ná változzon
  • Nevezd át Pyro-ra hogy a Tűz-típusú Flareon-ná változzon

Fontos! Ez a trükk csupán típusonként egyszer működik szóval bölcsen dönts! Érdemes kivárni egy jó IV-val és CP-vel rendelkező Eeveet!

Ez egy jó trükk ahhoz hogy megtöltsd a pokédexedet az új generációs Espeonnal és Umbreonnal, illetve célzottan csinálj magadnak védő és támadó pokémonokat.

Hogy fejlesszünk Eevee-ből Leafeont, Glaceont és Sylveont?

Ha ezeket az Eevee formákat szeretnéd megkaparintani, akkor rossz hírem van. Sajnos ezek közül jelenleg egy  sem elérhető.

A legutóbbi nagyfrissités után a pokémon go-ban 80 új Jhoto régiói pokémonnal gazdagították a világot, de ezek még mindig csak az első kettő generációból valóak. A jég, fű, és tündér típusú Eevee fejlesztések -remélhetőleg- idővel kerülnek a játékba. És remélhetőleg azokra is valamilyen felfedezni való trükk. 🙂

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..