Hogyan állítsuk meg a facebook automatiksan elinduló videóit

Sziasztok! 🙂

Olykor nem mindenki szereti hogy az üzenőfalon automatikusan elindulnak a videók. Lassú gépeken akadozhat, fölösleges adatforgalmat generálnak. De tudtátok hogy be lehet állítani a facebookon hogy a megosztott/ feltöltött videók automatikusan elinduljanak? 🙂

Ehhez mindössze pár kattintást kell megejtenünk. Elsőnek is kattintsunk a jobb felső sarokban lévő lefele mutató nyílra majd mennünk bele a beállításokba. Itt bal oldalt több fül közül választhatunk, menjünk is bele abba ami minket érdekel, a videók fülbe (legalul találod).
Itt már fel is bukkan amit kerestünk, a videók automatikus lejátszása. Alap esetben ez alapértelmezettre van állítva, ezt kell módosítanunk arra hogy “kikapcsolva“.

Csupán pár kattintás 🙂

Ennyi az egész, így megspórolunk egy csomó adatforgalmat, gyorsítjuk a gépet és a figyelmünket sem terelik el. 🙂 Remélem hasznát veszitek ennek a rövidke útmutatónak, további szép napot, legyetek jók! 😉

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..