Életmentő tipp! Így tudsz a mobilodon YouTube zenét futtatni a háttérben.

    Zenét hallgatnál de nem akarod fölöslegesen meríteni a telefonod? Nem érdekel a videó de mégis a zenét lejátszanád? Zenehallgatás közben le akarod zárni a képernyőt vagy épp mást alkalmazást szeretnél nyomkodni? Akkor ez a leírás életmentő lehet számodra! (kis túlzással 😋)
    A legszebb az egészben hogy nem kell hozzá semmilyen plusz applikáció, nem kell hozzá megbütykölni a telefonod és pofon egyszerű az egész! Kezdjünk is hozzá! 🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
    A dolog lényege hogy nem a YouTube appal játszod le a zenét mert az automatikusan kikapcsol ha lezárod a billentyűzetet vagy a háttérben akarod futtatni. Ezért a böngésződön keresztül kell megnyitnod azt. Igenám de van egy kis bibi… ha Chrome-on nyitod meg a www.youtube.com oldalt akkor a böngésző felismeri azt hogy te telefonon nyitod meg azt és így automatikusan a www.m.youtube.com oldalt fogja megnyitni, ami a YouTube-nak a mobilbarát oldala. Tehát meg kell kérnünk a Chrome böngészőt hogy ne csinálja ezt, méghozzá a következőképpen:
    Nyissuk meg a Google Chrome-ot telefonunkon majd azon a www.youtube.com oldalt.

    Ugyebár, ahogy fentebb említettem most a www.m.youtube.com oldalra irányított át minket ami nekünk nem lesz jó ezért rá kell koppintani a bal felső sarokban lévő három pontra (a kettő közül fentebbit). Az előjövő menüben keressük ki azt a szöveget hogy “Desktop site” (közvetlenül a beállítások menüpont fölött találod, nekem angol a telefonom de valami olyasmi lehet magyarul hogy asztali oldal használata). és azt pipáljuk be. ☑

    Ha bepipáltuk rögtön frissíteni fog a böngésző és most már a sima YouTube oldalt látjuk. Félig már meg is vagyunk most keressünk ki egy jó kis zenét és nyissuk meg. Ha elindul a lejátszás nyomjuk meg a home gombot, azaz térjünk vissza telefonunk kezdő képernyőjére. Most elhallgatott a zene de nyugi ez természetes! Húzzuk le az értesítési sávot és ott látni fogod a videót, és mellette a lejátszási gombokat. Nyomj rá a play gombra ▶ és már el is indul a zenéd! Most már semmi se állítja meg a zenéd csak te! Szabadon böngészhetsz és le is zárhatod a képernyődet. A zeneszámok maguktól váltakoznak addig amíg meg nem állítód azt így ha lejátszási listát indítasz el nem kell megismételned ezt a folyamatot. 😇

    Kicsit körülményes de sajnos ez az egyetlen módszer erre. Továbbá meg kell jegyeznem hogy mivel nem mobilbarát oldalt használsz média lejátszására ezért nem lesz kegyes az adatforgalmaddal, érdemes wifit használni erre.

 

    Ennyi is az egész. Remélem tetszett a leírás, ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatban írj és segítek! Legyetek jók, sziasztok!

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..