Új Milka Waves termékteszt!

Szokásomhoz híven, a bolt sorai között bóklászva egyből szembetűnt hogy valami új jelent meg a polcokon. Ezúttal egy új Milka táblás csoki, név szerint a Milka Waves. És ráadásul két fajtát is: simát és karamellásat. Ezek látszólag olyan táblás csokik melyekben fehér és sima tejcsoki is van egyaránt, és ebbe valamiféle csokis, k karamellás golyókat, raknak. Nem tűntek annyira különlegesnek, de hát csak új  csak ki kell próbálni. 🙂

 

Első kézbevételnél úgy tűnt mintha sokkal könnyebb lenne mint egy sima táblás csokoládé, de hátoldala ezt megcáfolta, hisz 81 gramm, ami nem sok, mivel ennyibe kerül az összes többi különleges ízű Milka. Árban sem különbözött társaitól: mindkettő 259 Forintba került akciósan, egyébként az eredeti ára az 319 Ft.

 

Megjegyezném hogy mivel a sima és a karamellás, szinte semmiben sem különbözik  így nem fogom külön-külön jellemezni a kettőt, csak egy bizonyos ponton.

Kibontva hasonló látvány fogadott minket mint amit ígértek, a tábla egyik fele tej-, másik fele pedig fehér csoki  Ez annyira nem meglepő, hisz találkoztunk már ilyennel márkán belül is (Happy Cows). A két különböző csoki egy az egyben ugyan az mint a márka saját készítményű táblás tej és fehér csokija, olyan mintha a nyakukon maradt maradék készleteket összeragasztották volna. Azért hogy ne legyen már ennyire unalmas, raktak bele egy kevéske gabonagolyót, aminek enyhén sós utóíze van, ami nem rossz ugyan, de a csoki elveszi az összes ízért, így annyira nem is tűnt fel hogy ezeknek a golyóknak karamellás, illetve étcsokis bevonata van. És itt is van az a dolog amiben a karamellás és a sima Waves elvileg különbözik. Ugyanis a sima az nem tartalmaz karamellás gabonagolyókat, csak simát és étcsokist. De mivel alig lehet kiérezni az gabonagolyó ízét így nem sokat jelent. Az enyhén sós utóíz azért rendben van, passzol a csokihoz.

 

Összességében ehető a Milka Waves, de semmiféleképpen nem kedvenc. Lényegében semmi újat nem kapunk és számos jobb és különlegesebb csokit dobtak már ki a polcokra.

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..