Pokemon GO Májusi event!

Sziasztok! A Niantic tegnap tette közzé a hírt  hogy ismét egy (mini) eventet rendez számunkra. Twitteren és a hivatalos oldalon tette közzé ezt:

Trénerek,

Willow professzor, aki szerte a világon levő Pokémonok szokásait kutatta érdekes felfedezésre tett szert. A kezdeti jelentései azt mutatják, hogy több fű-típusú  Pokémon fog beáramlani ezen a hétvégén. Ezen Pokémonok gyakrakrabban fognak megjelenni május 5-től, de csak egy rövid időre. Arra számítunk hogy ezek a Pokémonok visszatérnek szokásos élőhelyeikre május 8-án.

Segíts nekünk hozzájárulni Willow professzor folyamatos kutatásához, azzal hogy annyi  Fű-típusú Pokémont fogsz el amennyi csak lehetséges. Miközben kint vagy a családdal és barátaiddal, ne feledd el dokumentálni is az eseményeket a Pokémon GO AR kamerával, és oszd meg a képernyőmentésedet a szociális médián keresztül a #PemonGO hashtaggel.

Egyértelműen lekövetkezhető a bejegyzésből hogy ismét egy típus orientált eventet kapunk, ami magyar idő szerint: 2017.05.05. (Péntek) 22:00-tól 2017.05.08 (hétfő) 22:00-ig fog tartani. Ezen idő alatt meg fog nőni a pokémonok felbukkanásának esélye és ezek nagyrésze főleg fű-típusúak lesznek. Ez az event tejesen rendben is van hisz mindenki imádta a vizes eventet is. Nagyon jó húzás hogy a ilyen eventekkel tartja életben, és színesíti a játékot. Remélhetőleg van annyi ötlet a tarsolyukban hogy nem lesznek unalmasok az eventek. De van egy gond: ha folyamatosan adják nekünk a ritkább Pokémonokat akkor egy idő múlva a játékosokat akiknek tele van a Pokédexük, nem nagyon fogja meghatni ez a dolog. Ezért sem nagy gond hogy csupán 3 napos event lesz mert lassan így tervezni kell a Gen 3-mat, vagy kitolni a maximum szintet 50-re mert gondolniuk kell a régi játékosokra is.
A Niantic továbbá bejelentette hogy az event alatt a lure module-ok fél óra helyett 6 órán át tartanak! Köszönjük ezt is.
Amúgy ebben az eventben az a legmegdöbbentőbb hogy senki sem tudott róla semmit! Semmi kiszivárgás, semmi rávezetés vagy ráutalás. A legnagyobb Pokémon oldalakat is ugyanannyira ledöbbentett mint téged vagy engem.

Zárásképpen pár érdekes kérdés: vajon kapunk valami új shiny Pokit? Ugyebár a vízi eventnél ott volt a magickarp, vajon a régi játékosoknak akiknek már teli a pokédexük azzal kedveznek hogy egy új shiny Pokémon kerül a játékba? Illetve lesz új ingyenes cosmetic item? Amit kiderül valami azonnal írok róla. 🙂

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..