Azt hiszed jó a ritmusérzéked? Ezzel le is tudod tesztelni 🎧🥁🎙😉

    Jó a ritmusérzéked? Ezzel az oldalnak a segítségével le tudod rombolni vagy épp megerősíteni ezt az önképet önmagadról. Tök egyszerű és szórakoztató oldal, melynek csupán annyi funkciója van hogy egy alapütemet kell “eldobolnunk” a klaviatúránk (vagy épp érintőkijelzőnk) segítségével, majd ez az alapütem szépen lassan elhalkul, majd meg is szűnik de nekünk viszont folytatnunk kell a dobolást. Minél pontosabban találjuk el az alapot annál több lesz a pontszámunk, és értelemszerűen minél több pontunk van annál jobb a ritmusérzékünk (elvileg). 😛
    Ezt az oldalt az alábbi linken éritek el: http://www.concerthotels.com/got-rhythm

    Ezután annyi a dolgunk hogy tekerjük fel kicsit a hangerőt, majd kilikkeljünk a lejátszás gombra. Ahogy elindul a zene kezdjünk el dobolni az ütemre tetszőleges billentyűvel, vagy mobilon a kijelzőre koppintva. Egy kis idő elteltével a zene megszűnik de mi tartsuk az ütemet egészen addig amíg ki nem írja az eredményt.

    Na neked mennyi pontot sikerült elérned az 1000-ból? 🙂 Nekem általában 800 és 900 között mozog. Meg tudsz verni? 😉 😛

Hozzászólások

hozzászólás

Kapcsolódó cikkek

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..